Pridružio se: 20 Apr 2006 17:52 Postovi: 5957 Lokacija: Stara Pazova
Upravo odgledao prvu epizodu. Meni je ovo fenomenalno. Mesavina filma 300, Troje, Gladijatora,... Explicitne scene nasilja i sexa Scene akcije odradjene u maniru 300 i Matrix. Jel neko gledao?
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10988 Lokacija: Stara 'zova
Gledaće se uskoro pa ću javim utiske.
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
Zeljko
Tema posta: Re: Spartacus: Blood and Sand
Poslato: 07 Mar 2012 17:44
Glavni Baya!
Odgledao i cetvrtu epizodu...mislim da cu ovih dana celu sezonu da odgledam. A ima 3 sezone
1. Spartacus: Blood and Sand 2. Spartacus: Vengeance 3. Spartacus: Gods of the Arena
Inace, kome se svideo 300, Troja i Gladijator, ovo ce biti prava poslastica. Prenaglasavanje u akcijskim scenama u maniru 300 itd... Meni zabavno i odlicno za pass time...
Odgledao par epizoda druge sezone...mislim sta reci nego
Jedino mi zao glavnog glumca koji je umro i nema ga u ovoj sezoni...to je jedina slabost i distraction...ali zamenio ga je drugi koji mu je dosta slican i dosta dobro se uneo u ulogu....
Definitivno ovo treba gledati ko voli grafiku i akciju tipa filma 300, gladijatorske igre i medjusobne podvale i smicalice u starom Rimu.
Ovako...
U zadnje vreme retko kad se nateram da odgledam neku seriju, ali drago mi je sto sam naleteo na ovu. Odgledao sam prvu i drugu sezonu, i sve epizode iz trece sezone koje su se do sad nasle na netu...i jedva cekam nove..pretpostavljam da ce ih biti jos par. Odusevljen sam jednostavno receno. Televizijska zabava u pravom smislu te reci. Nisam gledao seriju Rome i pretpostavljam da je mnogo ozbiljnija od ove serije...medjutim Spartak je i radjen sa namerom da bude zabavni televizijski blokbaster koji je vizuelno graficki odradjen mnogo dobro, i s obzirom na gledanost koju ima, uspeo je u tome. Ima mnogo zanimljivih likova i spektakularnih scena i raznih spletki svojevrsnih zanru.
Preporucujem svima koji vole adrenalin, scene explicitnog sexa i nasilja.
Evo uskoro ce poceti da se emituje i na B92 i moci cete da ga gledate radnim danima od 19. marta, od utorka do petka u 20 sati.
Ja nisam oduševljen. Ok je sve to, nije da je nezanimljivo, ali malo se preteruje sa krvlju i efektima, to me nervira. Rome je za ovo pet u čelo u svakom aspektu, a serija samo što nije animirana, koliko ima tehničkih budževina.
Da se razumemo, gledljivo je, i nadprosečno, ali je nekako plitko. Tuča, tuča, tuča... Pa u krug.
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Mil@n
Poslato: 26 Apr 2012 23:45
WitchKing
Moram da se ispravim.
Odlična serija. Priča se do kraja prve sezone i više nego lepo razvila. Par jako dobrih i zanimljivh likova, dosta brutalnosti, osvete i spletki.
Ostala još jedna iz prve epizode, očekujem krvi do kolena.
Kako je dobar fajt sa Teokolisom!
Zeljko
Poslato: 27 Apr 2012 00:03
Glavni Baya!
Ja jos nisam odgledao zadnjih par epizoda trece sezone...valjda cu uskoro i to.
RicMan je napisao:
Moram da se ispravim.
Odlična serija. Priča se do kraja prve sezone i više nego lepo razvila. Par jako dobrih i zanimljivh likova, dosta brutalnosti, osvete i spletki.
Ostala još jedna iz prve epizode, očekujem krvi do kolena.
Kako je dobar fajt sa Teokolisom!
Znaci ostala ti zadnja epizoda prve sezone ta epizoda je brutalno dobra. Cela prva sezona mi je extra...druga takodje dobra...treca mi je najlosija....mada nisam je celu odgledao jos.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu