Autoru |
Poruka |
Guybrush Threepwood
|
Tema posta: Game of thrones Poslato: 10 Jan 2012 16:50 |
|
 |
Pirate wannabe |
 |
Pridružio se: 06 Maj 2006 17:24 Postovi: 2598 Lokacija: near Monkey Island
|
Kasnim godinu dana sa temom, uskoro će druga sezona, ali ajde, šta sad...  http://www.imdb.com/title/tt0944947/Kako vam se serija dopada, kakvi su vam utisci?
_________________ Mnogo godina kasnije, pred strojem za streljanje, pukovnik Aurelijano Buendija morao je da se seti onog dalekog popodneva kada ga je otac poveo da upozna led.
|
|
 |
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 09 Feb 2012 23:49 |
|
Pridružio se: 20 Apr 2006 17:52 Postovi: 5957 Lokacija: Stara Pazova
|
Odgledao malopre prvu epizodu sa burazerom...a sada cu jos dve...
Odlicna je. Mesavina LOTR, Hrabrog Srca, Troje i slicno...
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 10 Feb 2012 09:41 |
|
Pridružio se: 31 Avg 2007 00:38 Postovi: 5303 Lokacija: St.Banovci
|
Tek će da bidne odlična!
_________________ Lepom rečju i pištoljem,možete postići mnogo više nego samo lepom rečju. By Al Capone
|
|
 |
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 12 Feb 2012 18:01 |
|
|
Odgledao i 9-tu epizodu malopre..jos jedna ostala. Veceras na redu. Malo sam iznenadjen odlaskom jednog od likova, al jbga...  Inace jako mi se svidja serija. Samo se nadam da ce biti zmajeva i drugih bica ubuduce...  Iskreno, nadam se bitkama poput LOTR 
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 12 Feb 2012 20:11 |
|
 |
WitchKing |
 |
Pridružio se: 20 Apr 2006 00:10 Postovi: 10988 Lokacija: Stara 'zova
|
Moj savet je da čitaš knjige koje su, iako je serija super, bolje od serije jedno milijardu puta.
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
Dr. Martin Luther King Jr.
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 13 Feb 2012 09:24 |
|
|
Amin.Al može i serija da prođe.Realno,imala bi jedno trideset sezona da ide po Martinu.  Skupo bi ih koštala.
_________________ Lepom rečju i pištoljem,možete postići mnogo više nego samo lepom rečju. By Al Capone
|
|
 |
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 13 Feb 2012 10:17 |
|
|
Odgledao sam i 10-tu epizodu. Nadam se da cu nekad i knjige da procitam. HBO me nikad nije razocarao. Zaista su im serije vrhunske. Voleo bi da prave malo vise epic medieval fantasy serija...
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 13 Feb 2012 12:09 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
Problem sa ovakvim serijama je budžet. Mogu samo da zamislim kako im je kada treba da snime nešto ovakvo jer kada snimaju drame i sl budžeti su dosta manji, a ako ubodu, serija donosi istu zaradu, primer: breaking bad gde za 4 sezone imaš 2 eksplozije i to je to, a pogledaj u game of thrones samo scenografiju, o ostalom da ne govorimo. Ukratko, budimo srećni sa ovim što imamo. 
_________________ "I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality".
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 13 Feb 2012 12:49 |
|
|
RicMan je napisao: Problem sa ovakvim serijama je budžet. Mogu samo da zamislim kako im je kada treba da snime nešto ovakvo jer kada snimaju drame i sl budžeti su dosta manji, a ako ubodu, serija donosi istu zaradu, primer: breaking bad gde za 4 sezone imaš 2 eksplozije i to je to, a pogledaj u game of thrones samo scenografiju, o ostalom da ne govorimo. Ukratko, budimo srećni sa ovim što imamo.  Upravo na to sam i mislio.Ovo su milionski budžeti,snimanja traju mesecima na x-y destinacija.I ja kažem,dobro je i ovo.Tu je knjiga za ostalo.
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 02 Apr 2012 14:54 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
Sinoć tj danas bila premijera druge sezone. Da li gledati, ili skupljati epizode pa pocepati sve u cugu... 
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 02 Apr 2012 19:22 |
|
|
Skupljati.Zbog ove serije mi dodje da ponovo prijavim hbo!
|
|
 |
|
 |
bozapub
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 03 Apr 2012 18:24 |
|
Pridružio se: 31 Maj 2008 16:39 Postovi: 1477 Lokacija: Moj dom je tek maleni svitac na nebeskoj pučini...
|
Ja nisam još pogledao ovu novu epizodu. Sačekaću još bar jednu/dve i onda ću prvo pogledati prvu sezonu ponovo, pa nastaviti drugu.
_________________ Ja, ja sam jedan običan tip, težak slučaj, potpuni mrak, mnoga mesta nose moj znak.. I to je nešto!
|
|
 |
|
 |
garnet
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 03 Apr 2012 19:52 |
|
|
Dobra ideja.
|
|
 |
|
 |
Zeljko
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 03 Apr 2012 21:49 |
|
|
I ja cu sacekati da se nakupi epizoda na netu pa cu ondak natenane. 
|
|
 |
|
 |
Mil@n
|
Tema posta: Re: Game of thrones Poslato: 04 Apr 2012 03:05 |
|
 |
WitchKing |
 |
|
Ja pogledao, nisam mogao da čekam.  Dobra epizoda, mada meni je svaka dobra jer su dešavanja u serijama uglavnom hajlajti delova knjige, pa je sve bitno i važno, pri tom ispreskakano boga oca stvari. Melisandra malo mlaka nekako, možda bi joj dodao malo drčnosti i sl, a Sersei mi je najveći madrfakr u seriji, bez premca. Možda zato što je kind a sexy. 
|
|
 |
|
 |
|